• Besuper Love Thin Super Soft Baby diapers

    Besuper Cinta ipis Super Lemes Popok

    Sampurna pikeun borongan sareng distribusi. Ngalarapkeun téknologi ultra-ipis khusus kami, popok ieu dirancang janten super lemes, napas, nyerep sareng bersih. 

    1. Super lambaran luhur lemes sami sareng Merry

    2. Inti Komposit Super nyerep sareng Sumitomo SAP
    3. Desain Formfitting 3-D

    4. Lapisan akuisisi

    5. Ultra Breathable Balik-lambar

    6. Pita Pinggang Elastis

    7. S Bentuk Pita Sisi

    8. Indikator Kabersihan

  • Besuper Bamboo Planet Baby Diaper

    Besuper Awi Planét popok Orok

    -100% serat-awi terurai luhur-lambar & lambar-tukang

    -Biodegradability disahkeun ku OK-biobased

    -Laju didegradasi pangluhurna: biodegradasi 61% dina 75 dinten

    -Perusahaan munggaran anu ngahasilkeun popok biodegradable awi ti saprak 2013

    -Pulp kai bébas klorin ti Finlandia

    -Aman pikeun dianggo orok, bébas tina latex, PVC, TBT atanapi Antioksidan

    -Sértipikat internasional: FDA, ISO 9001, CE, TCF, FSC

    -Super nyerep ku SAP impor

    -D2W polybay degradable + karton FSC

    -Desain bungkusan propésional + jasa OEM & ODM

  • Baron OEM&ODM Service(Customized label Service)

    Baron OEM & ODM Service (Layanan labél khusus)

    Baron mangrupikeun produsen & pemasok popok orok top China, kami milarian distributor sacara global, sareng layanan labél swasta popok profesional ogé disayogikeun. Kami gaduh kapasitas manufaktur anu kuat sareng mesin popok anu pangsaéna.
    · Popok Orok
    · Calana Pelatihan Orok & Calana popok Pull-up
    · Popok Eco
    · Calana popok Eco Narik-up
    · Popok déwasa
    · Calana Popok Dewasa
    · Calana popok Lady
    · Lady Sanitary Napkin
    · Ngusap Orok
    · Ngusap Eco
    · Topéng

  • Besuper Fantastic Colorful Baby Diaper

    Besuper popok orok warna-warni hebat

    · Lambaran luhur embossing 3D mutiara super garing
    · Inti Super nyerep (Jérman SAP + pulp kai bébas klorin)
    · Lapisan ADL Ajaib ngabantosan cikiih nyebarkeun langkung gancang
    · Aloe Liners miara kulit sénsitip orok anjeun
    · Lambar spunbond bernapas anu luhur sareng lambaran lambaran hawa panas anu henteu aya anyaman
    · Pita Pinggang Elastis
    · Ngagulung pita
    · Indikator baseuh

  • Besuper Bamboo Planet Baby Training Pants

    Calana Pelatihan Orok Planét Bambu Besuper

    Pakét Pelatihan Besuper Awi Planet Pull-up dirancang kalayan téknologi canggih, mastikeun katenangan, kalembutan, nyerep, kanyamanan sareng kabocoran.
    · Serat awi 100% biodegradable top-sheet and back-sheet
    · Super nyerep
    · Penjaga kebocoran 3D
    · Pita pinggel elastis
    · Lambaran deui napas
    · Pelapis lidah

  • Besuper Bamboo Planet Eco Wet Wipes

    Besuper Awi Planét Eco Wet Wipes

    Kulit orok lemes. Naon anu asup kana kulit orok anjeun lebet kana awak orok anjeun. Besuper Bambu Planet Eco Wet Wipe didamel ku serat awi alami sareng tiasa dibaru kalayan cai murni 98,5%. Kakuatan alami na nenangkeun bahkan handapeun orok anu paling peka sabab parantos dirancang sacara ati-ati janten hipu dina kulit sénsitip orok. Kusabab éta hypoallergenic, éta henteu ngairitasi kulit sareng aman pikeun dianggo orok.
    · 100% lawon ubin sanés anyaman
    · Cair: 2,8 kali
    · Teu aya alkohol
    · Ngusap cai awi 99%

  • Velona Cuddles Pro Guard Adult Diaper

    Velona Cuddles Pro Guard Dewasa Popok

    Inkontinensitas peryogi perawatan anu langkung dipercaya. Popok jinis pakai dewasa mangrupikeun produk anu dirancang supados hirup langkung gampang pikeun pasién sareng pangasuh. Jumlah nyerep dirancang dumasar kana kaayaan sareng tujuan pikeun kanyamanan bari nyegah kabocoran tina suku sareng tonggong handap.
    · Dipaké pikeun Sesepuh
    · Serat super nyerep nyerep cairan langsung
    · Nyegah ruam sareng bau.
    · Lapisan lemes tambahan nyegah aliran deui pikeun kanyamanan tambahan.
    · Lambar top nganggo Téknologi Trap Udara ngirangan kamungkinan nyeri ranjang sacara signifikan.
    · Ngarobih indikator ngageter parobahan popok.
    · Tali pengikat tambahan aman ngajaga popok dina tempatna.
    · Dirékayasa fit pikeun nyegah kabocoran.

  • Nonisec Adult Diaper Pants

    Calana Popok Dewasa Nonisec

    Popok calana tiasa nganggo calana panjang ipis acan nyerep sareng aranjeunna raoseun sakumaha baju jero normal.
    · Téhnologi anti bau
    · Inti nyerep ganda ku sistem lapisan dua kali
    · Hansip bocor & halangan Overflow
    · Lembaran luhur & lemes
    · Pinggel elastis

  • Besuper Lady Napkin Pants

    Calana Besuper Lady Napkin

    Besuper Lady Napkin Pant mangrupikeun sarupan napkin saniter ngawangun baju jero, disebut ogé panty sanitary, anu didesain kanggo méréskeun masalah kabocoran sisi menstruasi, khususna pikeun budak awéwé anu baralik-balik nalika bobo.

    Panjelasan Produk:

    · Pinggel elastis 360 ° nyayogikeun anjeun ku kanyamanan sareng kabébasan
    · Bubur Weyerhaeuser anu diimpor dicampur sareng Tai SAP / Sandia SAP
    · Lapisan ganda penjaga kebocoran tahan cai & Perlindungan kabocoran sadidinten
    · Lambaran deui Breathable sapertos Kain
    · Paké baju jero période
    · Pad nyerep 10X beurat na
    · Pad tetep dina tempatna pikeun ngahindaran kebat
    · Pad panjang tambahan pikeun cakupan maksimum
    · Cocog pikeun dianggo nalika siklus menstruasi, ménopause, kakandungan, postpartum, hampang teu sabar atanapi nalika iinditan

  • Besuper Cure Cotton Sanitary Napkin

    Besuper Cure Kapas Saniter Serbet

    · Perlindungan Nol Ngarasa mungkin pikeun kanyamanan pamungkas sadidinten
    · Inti nyerep: USA GP pulp kai kalayan fungsi bau baktéri sareng nyerep & SAP ti Jepang kalayan nyerep 3-5 kali langkung saé tibatan standar nasional

    · Dua kali langkung lemes, 4 kali teu raoseun tibatan anu normal, ngajantenkeun anjeun moal aya beban pisan
    · 0 beungbeurat, 0 hariwang sareng 0 isin

  • Besuper Disposal Diaper Bag

    Kantong popok pembuangan Besuper

    · Salah sahiji jinis percetakan warna kantong sampah perlindungan lingkungan, anu didamel tina 100% aci jagong sareng résin GMO.
    · Bébas tina poliétilén, logam beurat atanapi plastik sanés anu rusak sareng bahan anu ngabahayakeun.
    · Disahkeun ku EN13432 / AS 4736 / ASTM D6400 / OK Kompos Bumi / BSCI / Intertek / DIN / AS4736.
    · Pinuh kompos pikeun cai, CO2 sareng Humus dina 180 dinten, henteu kénging cilaka ka TPA.

  • Macro Care Anion Sanitary Pad for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    Makro Care Anion Sanitary Pad pikeun Grosir sareng Distribusi- OEM / ODM Didukung

    Produsén serbet saniter anu diverifikasi di Cina, kualitas luhur pikeun pasar kabersihan feminin anu ningkat. Pangalaman 12 taun konsentrasi kana kabersihan awéwé. Label swasta, desain rangkep, OEM sareng ODM disayogikeun.

    -Super permukaan katun alami lemes sareng nyerep 3 kali langkung gancang

    -Additional panyalindungan kertas kertas dérilisasi hawa 360 derajat panyalindungan

    -American Fluff Pulp + Japan Sumitomo SAP

    -3D Honeycomb Saniter Napkin

    -O2 Permeation sareng napas

12 Teras> >> Halaman 1/2