• CaSoft Pet Diapers for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    CaSoft Piara popok pikeun Grosir sareng Distribusi- OEM / ODM Didukung

    CaSoft Pet Diapers cocog pikeun piaraan anu langkung lami anu janten teu kabeuratan, ingon piaraan anu langkung ngora anu ngalaman inkontinensia tinaom, sato piaraan awéwé dina kaayaan panas atanapi jangka pondok anu sanés.

    -Fitting kontur bentuk

    -Bahan Antibakteri

    -Lapis non-anyaman lemes sareng nyegerkeun

    -Super lapisan nyerep

    -Gas kualitas luhur

    -Ganda didéklarasikeun ngalawan kabocoran

    -Lembur lembut sareng kandel deui