• Besuper Lady Napkin Pants

    Calana Besuper Lady Napkin

    Besuper Lady Napkin Pant mangrupikeun sarupan napkin saniter ngawangun baju jero, disebut ogé panty sanitary, anu didesain kanggo méréskeun masalah kabocoran sisi menstruasi, khususna pikeun budak awéwé anu baralik-balik nalika bobo.

    Panjelasan Produk:

    · Pinggel elastis 360 ° nyayogikeun anjeun ku kanyamanan sareng kabébasan
    · Bubur Weyerhaeuser anu diimpor dicampur sareng Tai SAP / Sandia SAP
    · Lapisan ganda penjaga kebocoran tahan cai & Perlindungan kabocoran sadidinten
    · Lambaran deui Breathable sapertos Kain
    · Paké baju jero période
    · Pad nyerep 10X beurat na
    · Pad tetep dina tempatna pikeun ngahindaran kebat
    · Pad panjang tambahan pikeun cakupan maksimum
    · Cocog pikeun dianggo nalika siklus menstruasi, ménopause, kakandungan, postpartum, hampang teu sabar atanapi nalika iinditan

  • Besuper Cure Cotton Sanitary Napkin

    Besuper Cure Kapas Saniter Serbet

    · Perlindungan Nol Ngarasa mungkin pikeun kanyamanan pamungkas sadidinten
    · Inti nyerep: USA GP pulp kai kalayan fungsi bau baktéri sareng nyerep & SAP ti Jepang kalayan nyerep 3-5 kali langkung saé tibatan standar nasional

    · Dua kali langkung lemes, 4 kali teu raoseun tibatan anu normal, ngajantenkeun anjeun moal aya beban pisan
    · 0 beungbeurat, 0 hariwang sareng 0 isin

  • Macro Care Anion Sanitary Pad for Wholesale and Distribution- OEM/ODM Supported

    Makro Care Anion Sanitary Pad pikeun Grosir sareng Distribusi- OEM / ODM Didukung

    Produsén serbet saniter anu diverifikasi di Cina, kualitas luhur pikeun pasar kabersihan feminin anu ningkat. Pangalaman 12 taun konsentrasi kana kabersihan awéwé. Label swasta, desain rangkep, OEM sareng ODM disayogikeun.

    -Super permukaan katun alami lemes sareng nyerep 3 kali langkung gancang

    -Additional panyalindungan kertas kertas dérilisasi hawa 360 derajat panyalindungan

    -American Fluff Pulp + Japan Sumitomo SAP

    -3D Honeycomb Saniter Napkin

    -O2 Permeation sareng napas