Baron OEM & ODM Service (Layanan labél khusus)

Baron mangrupikeun produsen & pemasok popok orok top China, kami milarian distributor sacara global, sareng layanan labél swasta popok profesional ogé disayogikeun. Kami gaduh kapasitas manufaktur anu kuat sareng mesin popok anu pangsaéna.
· Popok Orok
· Calana Pelatihan Orok & Calana popok Pull-up
· Popok Eco
· Calana popok Eco Narik-up
· Popok déwasa
· Calana Popok Dewasa
· Calana popok Lady
· Lady Sanitary Napkin
· Ngusap Orok
· Ngusap Eco
· Topéng

Profil Perusahaan

Baron (China) Co. Ltd dipendakan di 2005. Perusahaan nyayogikeun seueur jasa kalebet panilitian & pamekaran produk, desain, produksi skala pinuh, penjualan sareng palanggan, sareng gaduh reputasi anu kuat pikeun kaunggulan dina kualitas produk, inovasi sareng layanan palanggan nalika tiasa salawasna nyayogikeun nilai anu pangsaéna pikeun konsumén kami.

Kamampuh Produksi

Production Ability

Baron parantos ngawangun fasilitas standar sareng bengkel anu cocog sareng standar internasional sareng 8 jalur produksi popok orok anu maju pisan. Perusahaan nganggo peralatan produksi Hengchang sareng Hanwei, anu mangrupikeun mérek alat produksi paling luhur di Cina. Alat-alatna beuratna 100T sareng mastikeun stabilitas produk Besuper. Produksi taunan ayeuna nyaéta 800 juta PCS, anu sami sareng 3300 wadah 40HQ.

Puseur Sunda & D

Baron padamelan ahli panilitian sareng pamekaran ngarah, anu gaduh pangalaman 20 taun dina industri popok. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 23 patén-patén nasional pikeun popok sareng teras-terasan nyiptakeun inovasi pikeun ngahasilkeun popok orok kualitas luhur. 

Center

Sértipikasi Internasional

International

Ayeuna, Baron parantos kéngingkeun sertipikat BRC, FDA, CE, BV, sareng SMETA kanggo perusahaan sareng sertifikasi SGS, ISO sareng FSC pikeun produk.

Sistem Gudang

Baron nutupan legana 33.050 méter pasagi, kalayan luas pangwangunan 29,328,57 méter pasagi. Langkung ti 90 rébu m³ gudang anu bersih sareng rapih dilengkepan ku sistem pemadam kebakaran sareng sistem ventilasi pikeun mastikeun kasalametan produk. Tata perenah gudang ketat nuturkeun standar pamariksaan pabrik BRC sareng BV. Area pangiriman langkung ti 4000 méter pasagi tiasa nampung 10 gandeng dina waktos anu sami.

System

Panyadia Bahan Global

Global Material Supplie

Baron merhatoskeun pisan kana kualitas matéri. Perusahaan ngagabung sareng seueur pemasok bahan terkemuka, kalebet Sumitomo, BASF, 3M, Hankel sareng perusahaan internasional Fortune 500 anu sanés.

Pusat Kontrol Kualitas

Baron parantos ngalaksanakeun tés dina sadaya bahan baku, sareng produk réngsé nalika sareng saatos produksi pikeun ngawas kualitas produk ti mimiti dugi ka akhir. Samentawis éta, prosedur kontrol kualitas perusahaan sareng manajemén parantos disahkeun ku pihak katilu internasional, kalebet BRC, FDA, CE, ISO 90012008. Sadaya instrumen ékspérimén diperiksa ku pihak katilu anu berwibawa sataun sakali.

Quality Control Center

Agénsi Global

Global Agencies

Kiwari, Baron parantos seueur naroskeun dina produk téknis, kalebet popok serat awi anu tiasa dibubukan, popok bentuk T, popok inti komposit ultra-ipis, produk ieu nyumponan kabutuhan konsumén masing-masing sareng standar pasarna. Popok orok e-biodegradable anu dikembangkeun ku perusahaan dianggap gaduh tingkat biodegradability anu paling luhur di dunya sareng éta ogé populér di nagara maju sapertos USA, UK, POLAND, AUSTRAILA jsb.

Kemitraan jangka panjang

Salami mangtaun-taun, Baron parantos komitmen pikeun ngajantenkeun popok orok anu pangpentingna sadunya sareng nyayogikeun nilai anu luar biasa pikeun mitra kami, sahingga nyiptakeun kaayaan win-win pikeun bisnis sareng konsumén.

Long-term Partnership

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
  • Saméméhna:
  • Teras: