Tanggapan Kami ka COVID-19 MACA DEUI
baner133
banner122
banner11

KANGSAAN KAMI

  • 3
  • 1
  • 4
  • 2

Merek urang

  • pa01
  • pa02
  • pa04
  • pa03
  • Advanced Technologies

    Téhnologi canggih

    Alat-alat anu kami anggo nyaéta ngalaksanakeun tés dina sadaya bahan baku sareng produk réngsé dina waktos sareng saatos produksi, mastikeun kualitas produk diawasi ti mimiti dugi ka akhir.
    Diajar Langkung Seueur>
  • Outstanding R&D Capabilities

    Kamampuh R&D Pinunjul

    Padamelan sababaraha propésional anu gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina industri popok pikeun ngadegkeun "Pusat R&D Produk Bersalin orok". Prestasi urang kalebet langkung ti 20 patén.
    Diajar Langkung Seueur>

Mitra urang

  • pat01
  • pat02
  • 02
  • 01
  • 03