Baron (Cina) Co., Ltd. didirikeun kalayan investasi Baron Group International Holding Co., Ltd. Éta dirojong ku dua mérek internasional utama, Besuper sareng Baron, mangrupikeun panilitian sareng pamekaran, desain, produksi, penjualan, jasa salaku salah sahiji perusahaan pasokan orok khusus ageung.

LAYANAN KAMI

Merek milik sorangan

Salain tina bisnis OEM, taun ayeuna perusahaan kami, dumasar kana pangalaman Grup dina taunna sareng kasadaran pasar anu getol, aktip ngaluncurkeun sajumlah mérek mandiri pikeun nyayogikeun konsumen produk anu bermutu sareng murah, kalebet Besuper Fantastic T Diapers, Pandas Eco Disposable Popok, popok anyar lahir, sareng sajabana, anu dipikacinta pisan ku konsumén.

Ngembangkeun & Pasokan ODM Produk

Kami ngembangkeun produk ODM pikeun supermarket, toko ranté perawatan pribadi sareng usaha sanésna ku ngadangukeun, niténan sareng mikirkeun kabutuhan pelanggan. Rupa-rupa produk, sapertos popok orok, usap-usap baseuh, popok dewasa, kantong sampah ramah lingkungan, serbét kabersihan awéwé sareng produk perawatan pribadi sanés pikeun nyumponan paménta konsumén.

Agén Produk Merk Premium

Salami mangtaun-taun, perusahaan kami parantos ngusahakeun pisan pikeun ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng perusahaan produk kabersihan di panjuru dunya. Perusahaan kami ngawakilan sajumlah mérek kualitas luhur, kalebet Cuddles, Morgan House, Pilihan Ibu, Daya murni, jst. Kami nyayogikeun produk perawatan orok, produk perawatan déwasa, produk perawatan feminin, sareng sajabana, sareng nyumponan tungtutan sababaraha jinis konsumén.

dgaf

Naha Pilih Kami?

Tim Kapamingpinan Cekap

Tim kapamimpinan anu profesional mingpin perusahaan kana modél bisnis modéren. Pamikiran inovatif parantos ngajurung urang pikeun ngadorong produk urang di Asia Tenggara, Afrika, Australia, Amérika Serikat sareng di sakumna dunya.

Tim Penjualan Profesional

Kalayan mangtaun-taun pangalaman pamasaran, pangaweruh produk anu euyeub, pamikiran anu kandel sareng inovatif, tim penjualan kami kalayan konsumén anu béda pikeun nyayogikeun produk kualitas anu pangsaéna sareng layanan anu paling raket.

Harga Terjangkau

Kusabab standarisasi ranté suplai, pameseran terpusat parantos nyandak kami kauntungan biaya bahan baku; kontrol ketat sistem produksi parantos ningkatkeun tingkat produk réngsé sareng ngirangan biaya, janten urang tiasa nyayogikeun palanggan kalayan produk harga anu saé sareng terjangkau.

Pamastian kualitas

Kami mangrupikeun pemasok hidayah otoritas anu disatujuan tina perusahaan popok, bursa biasa bulanan bahan sareng téknologi anu diénggalan, mastikeun Iterasi pembaruan produk dina rutinitas anu saé sareng kontrol kualitas produk.

1

Mitra

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami