• Besuper Love Thin Super Soft Baby diapers

    Besuper Cinta ipis Super Lemes Popok

    Sampurna pikeun borongan sareng distribusi. Ngalarapkeun téknologi ultra-ipis khusus kami, popok ieu dirancang janten super lemes, napas, nyerep sareng bersih. 

    1. Super lambaran luhur lemes sami sareng Merry

    2. Inti Komposit Super nyerep sareng Sumitomo SAP
    3. Desain Formfitting 3-D

    4. Lapisan akuisisi

    5. Ultra Breathable Balik-lambar

    6. Pita Pinggang Elastis

    7. S Bentuk Pita Sisi

    8. Indikator Kabersihan

  • Besuper Bamboo Planet Baby Diaper

    Besuper Awi Planét popok Orok

    -100% serat-awi terurai luhur-lambar & lambar-tukang

    -Biodegradability disahkeun ku OK-biobased

    -Laju didegradasi pangluhurna: biodegradasi 61% dina 75 dinten

    -Perusahaan munggaran anu ngahasilkeun popok biodegradable awi ti saprak 2013

    -Pulp kai bébas klorin ti Finlandia

    -Aman pikeun dianggo orok, bébas tina latex, PVC, TBT atanapi Antioksidan

    -Sértipikat internasional: FDA, ISO 9001, CE, TCF, FSC

    -Super nyerep ku SAP impor

    -D2W polybay degradable + karton FSC

    -Desain bungkusan propésional + jasa OEM & ODM

  • Besuper Fantastic Colorful Baby Diaper

    Besuper popok orok warna-warni hebat

    · Lambaran luhur embossing 3D mutiara super garing
    · Inti Super nyerep (Jérman SAP + pulp kai bébas klorin)
    · Lapisan ADL Ajaib ngabantosan cikiih nyebarkeun langkung gancang
    · Aloe Liners miara kulit sénsitip orok anjeun
    · Lambar spunbond bernapas anu luhur sareng lambaran lambaran hawa panas anu henteu aya anyaman
    · Pita Pinggang Elastis
    · Ngagulung pita
    · Indikator baseuh

  • Besuper Air Newborn Baby Diapers

    Besuper Air Newborn Baby Popok

    Kulit orok anu karek lahir peka pisan. Dina hal ieu, kami ngarancang Besuper Air Newborn Baby Popok pikeun langkung ngajagi orok sareng ngirangan résiko ruam popok sareng bau.

    · Élmu samping samping Élastis & pita pinggang Elastis

    · Super Lembut hawa panas anu henteu ditenun top-sheet supados orok raoseun

    · Inti nyerep super ku Sumitomo SAP pikeun ngonci cairan gancang

    · Lembaran-lemburna tiasa Dihirupkeun deui

    · Indikator baseuh

  • Besuper Mother Choice Baby Diaper

    Besuper Indung Pilihan Baby Popok

    Kami terang yén sadayana anu anjeun pasihkeun orok anjeun penting pisan. Kahayang ngajaga orok tina kakeunaan bahan kimia toksik mangrupikeun motivasi utama urang pikeun ngahasilkeun popok aman 100%. Popok orok Pilihan Induk Besuper didesain kanggo nyayogikeun pangasih sareng asih pikeun orok.

    · Gampang narik + pareuman

    · Udara panas non-anyaman ADL (akuisisi Distribusi Lapisan)

    · Super nyerep sareng Jérman BASF SAP

    · Weyerhaeuser Fluff Pulp (USA)

    · Lembar deui napas

    · Indikator baseuh

  • Velona Cuddles Baby Diaper

    Velona Cuddles Baby Popok

    Velona Cuddles mangrupikeun mérek popok terkemuka Sri Lanka kalayan produk ramah orok anu bébas tina bahan kimia anu karasa. Baron parantos janten panyatu dipercaya Velona Cuddles mangtaun-taun. Kami henteu ngan ukur ngabantosan mérek kalayan pamekaran sareng produksi, tapi ogé nyayogikeun jasa desain bungkusan pikeun ngabantosanVelona Cuddles mimitian ti mimiti.

    · 100% bébas klorin & hypoallergenic.

    · Busur ganda emas nyegah suku janten bentuk O.

    · Indikator baseuh ngarobah warna nalika baseuh, janten mummy sok terang iraha bade ngarobah popok.

    · Lembar deui napas anu napas ngamungkinkeun hawa seger pikeun medar di handapeun handapeun orok sareng tetep garing sepanjang waktos.

    · Super nyerep Core ngagaduhan téknologi ngonci cai khusus anu ngajantenkeun permukaan langkung garing langkung gancang.

    · Pelapis lidah buaya alami nyéhatkeun kulit orok sareng tetep lemes sareng lemes.

    · Tambel telinga elastis tripel nyayogikeun kabébasan maksimal pikeun murangkalih.

    · Pita pinggang elastis nyayogikeun fit & nyaman.

    · Pita sihir ngaktipkeun popok pikeun di-refastikeun sababaraha kali.