Besuper popok orok warna-warni hebat

· Lambaran luhur embossing 3D mutiara super garing
· Inti Super nyerep (Jérman SAP + pulp kai bébas klorin)
· Lapisan ADL Ajaib ngabantosan cikiih nyebarkeun langkung gancang
· Aloe Liners miara kulit sénsitip orok anjeun
· Lambar spunbond bernapas anu luhur sareng lambaran lambaran hawa panas anu henteu aya anyaman
· Pita Pinggang Elastis
· Ngagulung pita
· Indikator baseuh

Klorin Gratis

100% pulp kai bébas klorin sareng sertifikasi FSC.

 

Sutra Lembut Backsheet

Sutra hawa lemes ngalangkungan lembar kerja anu henteu dianyam,
éta napas pikeun nyegah baruntus.

 

Desain Lembar Daun Imut & Warni

Desain backsheet lucu sareng warni kalayan

 mangsi lingkungan kaamanan.

Chlorine

Minyak Lidah Buaya Alami

Minyak lidah buaya alami nyéhatkeun kulit budak anjeun sareng hindarkeun baruntus.

 

Topsheet Non-anyaman Embossed

Ultra lemes & garing, sareng lembut pikeun kulit sénsitip orok.

 

Panel Sisi Elastis Gandel Ganda & Penjaga Bocor 3D

Cegah kabocoran samping sareng tonggong, masihan kabébasan pikeun orok.

Besuper Hebat Warna-warni Bungkus Kemasan

Besuper

Sadaya kantongna bakal dibungkus dina kotak anu lemes kalayan logo Besuper.

Baris Produksi popok Warna-warni Hebat

Sértipikasi Internasional

International

Prosedur pangaturan kualitas sareng manajemén parantos disahkeun ku pihak katilu internasional kalebet BRC Inggris, FDA Amérika Serikat, CE EU, ISO9001: 2008, SGS Swédia, TUV, FSC sareng OEKO Z100.

Bahan Top Global

Besuper parantos bermitra sareng sababaraha pamasok bahan terkemuka kalebet produser SAP Jepang Sumitomo, perusahaan Amérika Weyerhaeuser, produser SAP Jérman BASF, perusahaan Amérika Serikat 3M, Jérman Henkel sareng 500 perusahaan top global anu sanés.

Materials

AGENSI GLOBAL

GLOBAL AGENCIES

Besuper ngekspor ka langkung ti 60 nagara di sakumna dunya, sapertos Inggris, CZ, Rusia, AS, Kanada, Panama, Selandia Baru, Australia, India, Korea, sareng sadayana. Kami komitmen pikeun nawiskeun perawatan anu aman sareng ékologis ka dunya.

Besuper Uji Kinerja popok Warni hebat

  Besuper (L) H Merek Terkenal (L)
Nyerep pinuh 565 475
Ngalenyepan nyerep 351 267
Ganjaran 0,2 11.5
Nyusupkeun 45-gelar 0 19
Bocor Sisi 0 40

Rincian Produk

Ukuranna NB, S, M, L, XL
Jumlah Pesenan Minimum (MOD) 10000 pcs, tiasa nyampur ukuran anu bénten
Pangiriman Kapal sacara global, 25-30 dinten kanggo order énggal, 15 dinten kanggo urutan pelanggan biasa
Sertifikasi FSC, CE, TCF, BRC, SGS, ISO, OEKO, FDA
Jasa séjén OEM & ODM, Layanan Khusus

 

Ukuranna

Spésifikasi
L * W (mm)

Total beurat (g)

Nyerep (ml)
(Uyah Alami)

Paking bungkus / bungkus & kantong / CTN

Timbangan BAYI (kg)

S

375 * 215

23.5

305 ± 30

36 * 8

3-8kg
(6.5lbs-17lbs)

M

435 * 215

30.8

445 ± 40

34 * 8

6-11kg
(13lbs-22lbs)

L

485 * 215

36.0

570 ± 50

32 * 8

9-14kg
(20lbs-31lbs)

XL

520 * 215

38.3

600 ± 50

30 * 8

12kg di luhur
(di luhur 26 pon)

 


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
  • Saméméhna:
  • Teras: