Warta

  • Why Do We Design Besuper Eco Diaper?

    Naha Urang Ngarancang Besuper Eco Popok?

    Salaku produsén anu tanggung jawab, sareng pelindung lingkungan, kami didédikasikeun pikeun nyiptakeun popok orok anu ramah lingkungan anu aman, hipu sareng efektif sacara supernatural.Langkung ti 10 taun, kami parantos ngajantenkeun misi kami pikeun ngajaga lingkungan.Urang ngembangkeun Bambu ...
    Maca deui
  • One-Stop Service For OEM & ODM

    Hiji-Stop Service Pikeun OEM & ODM

    Baron khusus pikeun perawatan Orok (Popok \ Pant \ Wipes), Perawatan Dewasa (Popok \ Pant \ Undersheet), Perawatan Feminin (Napkin Saniter \ Pant liner \ Pant Lady ) ti saprak 2009. Kami ngagaduhan 20 penjualan profésional / 8 tanaga R&D sareng 25 Teknisi QC pikeun mastikeun jasa sareng kualitas kami, anu salawasna ...
    Maca deui
  • LOOKING FOR BESUPER WORLDWIDE DISTRIBUTORS

    Milarian DISTRIBUTOR BESUPER SADUNYA

    Baron, fokus kana produk kabersihan salami 12 taun.Pausahaan nyertakeun wewengkon 33050 méter pasagi, owns 18 garis produksi jeung leuwih ti 23 patén-patén nasional.Kami khusus dina popok orok, popok biodegradable, popok dewasa, serbet Saniter, usap baseuh, jsb.Urang ngadukung...
    Maca deui
  • Professional baby diaper manufacturer- BARON  (CHINA)  CO.,LTD

    Produsén popok orok profésional- BARON (CHINA) CO., LTD

    Propil Pausahaan Baron (Cina) Co., Ltd. diadegkeun kalayan investasi Baron Grup International Holding Co., Ltd.Dirojong ku dua merek internasional utama, Besuper sareng Baron, mangrupikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, produksi, penjualan, jasa salaku salah sahiji ...
    Maca deui
  • Baron Adult Diaper – Comjoy.

    Popok sawawa Baron - Comjoy.

    Baron, langkung ti 12 taun produsén produk kabersihan, terus-terusan ngembangkeun kategori anyar dumasar kana kabutuhan palanggan.Kadatangan anyar- COMJOY DEWASA PANT Pinggang elastis lebar anu tiasa disaluyukeun pikeun pas anu nyaman 360-derajat anti bocor, salawasna janten panjaga Stric...
    Maca deui
  • What is the difference between biobased and petrochemical based plastics ?

    Naon bédana plastik dumasar bio sareng pétrokimia?

    Bioplastik tiasa 100% dumasar fosil.Bioplastik tiasa 0% biodegradable.Anjeun bingung?Gambar di handap ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nganapigasi di jagat raya plastik dumasar bio sareng pétrokimia kalebet degradasina.Pikeun inst...
    Maca deui
  • What is PLA, PBAT and LDPE?

    Naon PLA, PBAT sareng LDPE?

    Naon PLA, PBAT sareng LDPE?Poliétilén (PE) mangrupikeun plastik anu seueur dianggo anu dianggap salaku alternatif utama pikeun plastik biodegradable.Prospek pasar PLA sareng PBAT anu dikomersilkeun mangrupikeun anu pangsaéna.PLA sareng PBAT biasana dianggo ...
    Maca deui
  • What are bioplastics?

    Naon ari bioplastik?

    Bioplastik nujul kana kulawarga bahan plastik anu boh Biobased atanapi Biodegradable atanapi gaduh sipat duanana 1.Biobased : Ieu ngandung harti yén bahan téh (sabagian) diturunkeun tina biomassa atawa tutuwuhan ie nu mangrupa sumber renewable...
    Maca deui
  • Baron-Your Strong Partnership

    Baron-Partnership Kuat Anjeun

    Baron profésional dina perawatan Orok (Popok \ Pant \ Wipes), Kamanusaan sarta Studi Sawawa (Popok \ Pant \ Undersheet), Kamanusaan sarta Studi Feminin (Sanitary napkin \ Pant liner \ Pant Lady ) saprak 2009. Pabrik urang gaduh leuwih ti 18 jalur produksi canggih, nyandak popok orok salaku conto, kapasitas urang bisa ngahontal 40 ...
    Maca deui
  • Besuper Customer Feedback from Thailand&Malaysia

    Eupan Balik Palanggan Besuper ti Thailand&Malaysia

    BESUPER Hygiene parantos diékspor ka langkung ti 100 nagara, anu parantos lulus sertifikasi ISO / FDA / BRC / CE / FSC / OEKO-100 / OK-BIOBASED pikeun ngabuktikeun kadali kualitas standar anu luhur.1.SHOPEE & LAZADA SHOPEE THAILAND: https://th.xiapibuy.com/shop/408921340/la...
    Maca deui
  • The best solution for bedwetting

    Solusi pangalusna pikeun bedwetting

    Diperkirakeun umur pikeun barudak garing peuting nyaéta 5 taun, tapi sanajan sanggeus 10 taun umur, hiji dina sapuluh barudak bakal baseuh ranjang.Janten ieu mangrupikeun masalah anu umum pisan pikeun kulawarga, tapi éta henteu nyegah ngompol janten nyeri pisan pikeun murangkalih sareng kolotna.Ieu sababaraha janten ...
    Maca deui
  • Full-Care Evolution-Biodegradable Diaper Glue| Baron Diaper Glue Upgrade

    Lem popok Biodegradable Évolusi-Care pinuh|Baron popok lem ningkatkeun

    Popok orok anu ngajantenkeun orok ngarasa nyaman kanggo waktos anu langkung lami nyababkeun polusi lingkungan.Pikeun tackle masalah polusi dihasilkeun ku bahan non-degradable ieu nambahkeun dina prosés manufaktur popok, Baron Company ngembangkeun hiji biodegrad...
    Maca deui