Patarosan anu sering Ditaroskeun

Peryogi bantosan? Pastikeun pikeun didatangan forum pangrojong kami pikeun waleran kana patarosan anjeun!

Dimana produk anjeun tiasa dijual?

Kami parantos coopearted sareng sababaraha superchain ageung di dunya, sapertos Rossmann di Éropa, Metro di Kanada sareng THE WAREHOUSE di NZ, sareng 50 nagara séjén di dunya.

Naha perusahaan anjeun lulus sertifikasi internasional ketat?

Pasti, urang gaduh FDA, FSC, ISO, CE, BRC OEKO-100, sareng ngabagéakeun naon waé audit pihak katilu.

Naon kapasitas perusahaan anjeun?

400 * 40HQ per bulan, kadatangan mesin énggal dina jalan pikeun ngembangna

Sabaraha lami tanggal kiriman?

Merek urang sorangan sayogi dina stok, kalayan mérek anjeun sakitar 40 dinten kanggo pertama kalina.

Naon anu anjeun lakukeun upami aya keluhan?

Kami bakal ngatur departemén anu aya hubunganana di pabrik pikeun ngabahas sareng nganalisis keluhan, kami ngagaduhan ukuran keluhan anu ketat pikeun ngabéréskeun masalah sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa kami unggal dinten.

Naon jenis pamasaran anu ngadukung mérek anjeun tiasa nawiskeun?

Wilujeng janten agén global kami, kami nawiskeun dukungan pamasaran anu berguna pikeun agén kami sapertos dihandap

-Garansi kualitas stabil ;

-Material promosi anu loba;

_ Otorisasi sertifikasi kaamanan sareng laporan uji;

_ Tanggal pangiriman gancang-gancang, 7-10 dinten

-Sokong MOQ leutik pikeun ngamimitian usaha anjeun.

Naon jumlah minimum order produk anjeun?

Pikeun mérek kami sorangan, kami nampi campuran 4 ukuran dina hiji wadah. Pikeun mérek swasta, 1 ukuran dina hiji wadah bakal ditampi.

Siap ngamimitian? Hubungi kami dinten ayeuna pikeun harga gratis!

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami