• Besuper Lady Napkin Pants

    Calana Besuper Lady Napkin

    Besuper Lady Napkin Pant mangrupikeun sarupan napkin saniter ngawangun baju jero, disebut ogé panty sanitary, anu didesain kanggo méréskeun masalah kabocoran sisi menstruasi, khususna pikeun budak awéwé anu baralik-balik nalika bobo.

    Panjelasan Produk:

    · Pinggel elastis 360 ° nyayogikeun anjeun ku kanyamanan sareng kabébasan
    · Bubur Weyerhaeuser anu diimpor dicampur sareng Tai SAP / Sandia SAP
    · Lapisan ganda penjaga kebocoran tahan cai & Perlindungan kabocoran sadidinten
    · Lambaran deui Breathable sapertos Kain
    · Paké baju jero période
    · Pad nyerep 10X beurat na
    · Pad tetep dina tempatna pikeun ngahindaran kebat
    · Pad panjang tambahan pikeun cakupan maksimum
    · Cocog pikeun dianggo nalika siklus menstruasi, ménopause, kakandungan, postpartum, hampang teu sabar atanapi nalika iinditan