• Velona Cuddles Pro Guard Adult Diaper

    Velona Cuddles Pro Guard Dewasa Popok

    Inkontinensitas peryogi perawatan anu langkung dipercaya. Popok jinis pakai dewasa mangrupikeun produk anu dirancang supados hirup langkung gampang pikeun pasién sareng pangasuh. Jumlah nyerep dirancang dumasar kana kaayaan sareng tujuan pikeun kanyamanan bari nyegah kabocoran tina suku sareng tonggong handap.
    · Dipaké pikeun Sesepuh
    · Serat super nyerep nyerep cairan langsung
    · Nyegah ruam sareng bau.
    · Lapisan lemes tambahan nyegah aliran deui pikeun kanyamanan tambahan.
    · Lambar top nganggo Téknologi Trap Udara ngirangan kamungkinan nyeri ranjang sacara signifikan.
    · Ngarobih indikator ngageter parobahan popok.
    · Tali pengikat tambahan aman ngajaga popok dina tempatna.
    · Dirékayasa fit pikeun nyegah kabocoran.