• Besuper Bamboo Planet Baby Training Pants

    Calana Pelatihan Orok Planét Bambu Besuper

    Pakét Pelatihan Besuper Awi Planet Pull-up Pelatihan dirancang kalayan téknologi canggih, mastikeun katenangan, kalembutan, nyerep, kanyamanan sareng kabocoran.
    · Serat awi 100% biodegradable top-sheet and back-sheet
    · Super nyerep
    · Penjaga kebocoran 3D
    · Pita pinggel elastis
    · Lambaran deui napas
    · Pelapis lidah

  • Besuper Fantastic Colorful Baby Training Pants

    Besuper Calana Pelatihan Baby Colorful Fantastic

    Hoyong distributor popok global pikeun merek popok kami, jasa labél swasta popok ogé disayogikeun.
    Calana Pelatihan Baby Supup Colorful Fantastic Besuper dirancang pikeun ngabantosan prosés latihan pot sakumaha lancar-gancangna. Kami hoyong ngajantenkeun transisi ieu pikaresepeun sareng aman kalayan calana latihan balita urang.
    · Gampang narik + pareuman
    · Embossed non-anyaman top-sheet, ultra lemes & garing, hipu ngajaga kulit sénsitip orok
    · Super Absorbent Core (Jérman SAP + TCF pulp kai)
    · Ditinggalkeun stiker & indikator baseuh
    · Minyak lidah buaya alami nyéhatkeun kulit budak anjeun pikeun nyegah bobo
    · Pinggel sutra anu lemes di sakurilingna nyiptakeun pas anu nyaman sareng nyegah kabocoran tukang
    · Desain backsheet lucu sareng warna kalayan tinta lingkungan kaamanan
    · Panghalang épisién halangan, pikeun mastikeun awak anu cekap pas sareng ngaleutikan résiko kabocoran
    · Téknologi breathability khusus & Beludru non-anyaman backsheet pikeun nyegah bobo bobo