• Besuper Bamboo Planet Eco Wet Wipes

    Besuper Awi Planét Eco Wet Wipes

    Kulit orok lemes. Naon anu asup kana kulit orok anjeun lebet kana awak orok anjeun. Besuper Bambu Planet Eco Wet Wipe didamel ku serat awi alami sareng tiasa dibaru kalayan cai murni 98,5%. Kakuatan alami na nenangkeun bahkan handapeun orok anu paling peka sabab parantos dirancang sacara ati-ati janten hipu dina kulit sénsitip orok. Kusabab éta hypoallergenic, éta henteu ngairitasi kulit sareng aman pikeun dianggo orok.
    · 100% lawon ubin sanés anyaman
    · Cair: 2,8 kali
    · Teu aya alkohol
    · Ngusap cai awi 99%