• Nonisec Adult Diaper Pants

    Calana Popok Dewasa Nonisec

    Popok calana tiasa nganggo calana panjang ipis acan nyerep sareng aranjeunna raoseun sakumaha baju jero normal.
    · Téhnologi anti bau
    · Inti nyerep ganda ku sistem lapisan dua kali
    · Hansip bocor & halangan Overflow
    · Lembaran luhur & lemes
    · Pinggel elastis