Besuper hebat Warni Calana Pelatihan Baby

Hoyong distributor popok global pikeun merek popok kami, jasa labél swasta popok ogé disayogikeun.
Calana Pelatihan Baby Supup Colorful Fantastic Besuper dirancang pikeun ngabantosan prosés latihan pot sakumaha lancar-gancangna. Kami hoyong ngajantenkeun transisi ieu pikaresepeun sareng aman kalayan calana latihan balita urang.
· Gampang narik + pareuman
· Embossed non-anyaman top-sheet, ultra lemes & garing, hipu ngajaga kulit sénsitip orok
· Super Absorbent Core (Jérman SAP + TCF pulp kai)
· Ditinggalkeun stiker & indikator baseuh
· Minyak lidah buaya alami nyéhatkeun kulit budak anjeun pikeun nyegah bobo
· Pinggel sutra anu lemes di sakurilingna nyiptakeun pas anu nyaman sareng nyegah kabocoran tukang
· Desain backsheet lucu sareng warna kalayan tinta lingkungan kaamanan
· Panghalang épisién halangan, pikeun mastikeun awak anu cekap pas sareng ngaleutikan résiko kabocoran
· Téknologi breathability khusus & Beludru non-anyaman backsheet pikeun nyegah bobo bobo

Bahan Ramah Lingkungan

Pulp kai TCF (100% gratis klorin) sareng FSC bijil.

Super Napas & Serep  

Téknologi breathability khusus & Super nyerep inti kalayan Jérman SAP pikeun nyayogikeun jangka panjang panyalindungan.

Perlindungan Kebocoran Cekap

Pinggel sutra lemes di sakuriling na & Cairan-ngonci inti & Cekap leakage panghalang pitulung nyegah leaks ngajaga balita anjeun garing-euy bisi

 

Besuper baby training pants

Desain Lembar Daun Imut & Warni 

Desain backsheet lucu sareng warna kalayan tinta lingkungan kaamanan.

Baju jero sapertos Fit 

Lapisan jero sareng luar anu super lemes nyayogikeun undies anu raoseun sareng budak leutik anu raos yén anak anjeun bakal cinta.

Minyak Lidah Buaya Alami

Minyak lidah buaya alami nyéhatkeun kulit budak anjeun sareng hindarkeun baruntus.

Besuper Calana Pelatihan Orok Berwarna Hebat dirancang pikeun ngabantosan prosés latihan pot sakumaha lemes sabisa.

Kami hoyong ngajantenkeun transisi ieu pikaresepeun sareng aman kalayan calana latihan balita urang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baris Produksi popok Warna-warni Hebat

Sértipikasi Internasional

International

Prosedur pangaturan kualitas sareng manajemén parantos disahkeun ku pihak katilu internasional kalebet BRC Inggris, FDA Amérika Serikat, CE EU, ISO9001: 2008, SGS Swédia, TUV, FSC sareng OEKO Z100.

Bahan Top Global

Besuper parantos bermitra sareng sababaraha pamasok bahan terkemuka kalebet produser SAP Jepang Sumitomo, perusahaan Amérika Weyerhaeuser, produser SAP Jérman BASF, perusahaan Amérika Serikat 3M, Jérman Henkel sareng 500 perusahaan top global anu sanés.

Materials

AGENSI GLOBAL

GLOBAL AGENCIES

Besuper ngekspor ka langkung ti 60 nagara di sakumna dunya, sapertos Inggris, CZ, Rusia, AS, Kanada, Panama, Selandia Baru, Australia, India, Korea, sareng sadayana. Kami komitmen pikeun nawiskeun perawatan anu aman sareng ékologis ka dunya.

Rincian Produk

Ukuranna

Spésifikasi
L * W (mm)

Total beurat (g)

Nyerep (ml)
(Uyah Alami)

Paking PCS / pak & tas / ctn

Timbangan BAYI (kg)

NB

360 * 215

22.5

270 ± 30

36 * 8

2-4kg
(4,5lbs-9lbs)

S

375 * 215

23.5

305 ± 30

36 * 8

3-8kg
(6.5lbs-17lbs)

M

435 * 215

30,8

445 ± 40

34 * 8

6-11kg
(13lbs-22lbs)

L

485 * 215

36.0

570 ± 50

32 * 8

9-14kg
(20lbs-31lbs)

XL

520 * 215

38.3

600 ± 50

30 * 8

12kg di luhur
(di luhur 26 pon)


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
  • Saméméhna:
  • Teras: