• Kantong popok

    Upami ngajalankeun unggal popok anu dipaké pikeun sampah luar anjeun saatos unggal robih popok nyaéta norma anjeun, kantong popok anu tiasa dianggo bakal ngarobih cara anjeun ngalakukeun hal-hal. Kantun buang popok kotor dina kantong, antosan éta dieusian sareng Piceun dina sampah.

    Maca deui

DISTRBUSI PELANGGAN GLOBAL