• Baron OEM&ODM Service(Customized label Service)

    Baron OEM & ODM Service (Layanan labél khusus)

    Baron mangrupikeun produsen & pemasok popok orok top China, kami milarian distributor sacara global, sareng layanan labél swasta popok profesional ogé disayogikeun. Kami gaduh kapasitas manufaktur anu kuat sareng mesin popok anu pangsaéna.
    · Popok Orok
    · Calana Pelatihan Orok & Calana popok Pull-up
    · Popok Eco
    · Calana popok Eco Narik-up
    · Popok déwasa
    · Calana Popok Dewasa
    · Calana popok Lady
    · Lady Sanitary Napkin
    · Ngusap Orok
    · Ngusap Eco
    · Topéng