• Besuper Disposal Diaper Bag

    Kantong popok pembuangan Besuper

    · Salah sahiji jinis percetakan warna kantong sampah perlindungan lingkungan, anu didamel tina 100% aci jagong sareng résin GMO.
    · Bébas tina poliétilén, logam beurat atanapi plastik sanés anu rusak sareng bahan anu ngabahayakeun.
    · Disahkeun ku EN13432 / AS 4736 / ASTM D6400 / OK Kompos Bumi / BSCI / Intertek / DIN / AS4736.
    · Pinuh kompos pikeun cai, CO2 sareng Humus dina 180 dinten, henteu kénging cilaka ka TPA.